-
Tipy na vánoční dárky
nav-right - Dárkové poukazy
-
Herold pro Vás
nav-right -
Akce a slevy
nav-right -
Koření a přísady
nav-right -
Střeva a síťky
nav-right -
Řeznické potřeby
nav-right -
Krájení
nav-right -
Obalový materiál
nav-right -
Řeznické stroje Dadaux
nav-right -
Gastro vybavení
nav-right -
Kuchyňské potřeby
nav-right -
Kuchyňské nádobí
nav-right -
Sanita a mytí
nav-right -
Pracovní a ochranné pomůcky
nav-right -
Udírny Bradley
nav-right -
Grily Weber
nav-right - Knihy pro řezníky a uzenáře
-
Bazar řeznických potřeb
nav-right
Vegetariánský burger Wiberg
Připravte si vegariánské burgery, placičky nebo karbanátky během několika minut.
Suroviny
0,40 kg Veggie Burger
0,05 kg Stolní olej (slunečnicový)
0,55 kg Studená voda
1,0 kg Celkem
Výroba:
Směs Veggie Burger důkladně promícháme se studenou vodou a stolním olejem (dle dávkování) a vytvoříme hutné dílo. Na dochucení můžeme přidat např. restovanou cibuli, špenát, nebo paprikové plátky atd. Namíchané dílo necháme 30 min. odležet.
Opracování:
Hutné dílo formujeme na burgery, válečky, nebo kuličky a fritujeme při 170°C cca 30 sekund. Následně dovaříme v páře, nebo dopékáme při 95°C do 75°C v jádře. Můžeme samozřejmě pouze fritovat, nebo smažit, ale tím zbavujeme výrobku šťavnatosti.
Burgery podáváme teplé. Vychlazené doporučujeme ohřívat v troubě při teplotě 120 °C cca 10 min.